Bruidsstylist
Make-up, kapsel & workshops

Bruidsmake-up, Bruidskapsel & Bruidsarrangement 


Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Een speciale dag en jij bent het middelpunt. Juist op deze dag wil jij de beste versie van jezelf zijn!

Bruidsmake-up

Op je grote dag wil je er natuurlijk extra mooi uitzien. Professionele make-up versterkt jouw natuurlijke schoonheid en overleeft een lach en een traan.

VOORBEREIDING & PROEFSESSIE 

Je grote dag is al spannend genoeg. Dan wil je je niet nog eens druk hoeven maken over je make-up en kapsel. Daarom kom ik uiterlijk 3 weken vóór de bruiloft bij je thuis langs om je wensen te bespreken en verschillende make-up looks uit te proberen. Zo'n sessie duurt circa 1,5 uur en geeft je de gelegenheid mee te kijken wat je mooi vindt. Als je tevreden bent, leg ik alle stappen vast in een persoonlijke advieskaart. Op die manier weet ik precies welke make-up ik op jouw grote dag mee moet nemen en kan ik deze volgens afspraak aanbrengen. Heb je zelf ideeën voor je make-up, mail me dan van te voren de afbeeldingen of knip ze uit. Dan nemen we jouw inspiratie samen door tijdens de proefsessie

BRUIDSMAKE-UP OP JOUW GROTE DAG

Het mooiste moment is natuurlijk de dag zelf. Als je aanstaande en gasten in spanning op jou wachten en je als stralende bruid je entree maakt. Op je trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig om de afgesproken bruidsmake-up aan te brengen. Als je wilt, kan ik tijdens de ceremonie of zelfs de hele dag ‘standby’ staan om je make-up bij te werken. Bijvoorbeeld na ‘de kus’, vóór de fotoreportage of vóór het avondprogramma met misschien een andere jurk. Het kan allemaal. Bekijk de prijslijst en neem contact met mij op voor een offerte op maat.

KOSTEN

 Bruidsmake-up inclusief proefsessie €199,00

EXTRA TOESLAG

Wanneer de werkzaamheden op de trouwdag beginnen om 07.00 uur of eerder, wordt een toeslag berekend van €50.00

REISKOSTEN

Binnen een straal van 15 km wordt geen reiskosten berekend.
Buiten deze straal wordt €0,60 per km berekend (exclusief eventuele parkeerkosten)

Klik hier voor Voor alle prijzen met betrekking tot bruidsmake-up, kapsel, touch-up, (dag)gasten, bruidsmeisjes etc.

Als u meer informatie wilt ontvangen over Bruidsmake-up, stuur dan gerust een bericht naar mail@classyyou.nl 

Bruidskapsel

Op jouw trouwdag wil je aan alle kanten stralen en wil je je geen zorgen maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up..

Wij komen heel graag bij jou aan huis of op een andere locatie, ivm de bruidegom, voor een uitgebreide proefsessie. Samen met jou gaan we bepalen welke bruidskapsel het best bij jou past. We willen graag dat jij je de aller mooiste bruid voelt. Een bruidskapsel moet natuurlijk passen bij jouw haartype en gezichtsvorm, maar nog belangrijker bij jouw persoonlijkheid. Jij moet op jouw eigen unieke manier stralen op de grote dag!

Het is niet alleen van belang dat je kapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig blijft zitten en je er de hele dag (en avond) plezier van hebt!

KOSTEN

Bruidskapsel inclusief proefsessie €199,00

EXTRA TOESLAG

Wanneer de werkzaamheden op de trouwdag beginnen om 07.00 uur of eerder, wordt een toeslag berekend van €50.00

REISKOSTEN

Binnen een straal van 15 km wordt geen reiskosten berekend.
Buiten deze straal wordt €0,60 per km berekend (exclusief eventuele parkeerkosten)

Voor alle prijzen met betrekking tot bruidsmake-up, kapsel, touch-up, (dag)gasten, bruidsmeisjes etc. Kijk dan bij Prijslijst

Als u meer informatie wilt ontvangen over Bruidskapsels, stuur dan gerust een bericht naar mail@classyyou.nl 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram