Bruidsstylist
Make-up, kapsel & workshops

Make-up workshop - Gezellig samen tutten

Voor een heerlijke, verrassende, complete make-u experience met je vriendinnen, collega’s of familie is dit beauty event een perfecte manier om alles te weten te komen over beauty. 

Beauty fotoshoot

Met de Make-up workshop leren jullie na tips over reiniging en verzorging alles over het aanbrengen van een basis en dag make-up met de juiste foundations, concealers, highlighters en blush. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de ogen, lippen en wenkbrauwen. Alles wordt stap voor stap voorgedaan door een gediplomeerd visagist. Een persoon wordt uitgekozen en hierbij wordt, op de helft van het gezicht, de eerste stap voorgedaan. Dan mag deze persoon terug op haar plek gaan zitten en de andere helft van haar gezicht zelf doen. De rest gaat met de eerste opdracht aan de slag. De professional loopt rond voor eventuele vragen en hulp te bieden waar op vastgelopen wordt.

Een leuk, leerzaam en gezellig uitje? Wie wil dat nou niet? Deze beauty experience voor een vriendinnendagje, vrijgezellenfeestje of teamuitje duurt ongeveer 2 uur en is inclusief ontvangst met bubbels, 1 drankje naar keuze en wat lekkers..

Prijs: €34,50 p.p.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram